Prevenirea și combaterea faptelor ilicite, acțiuni desfășurate de polițiștii brăileni

De IPJ Braila 06 Februarie 2018, 18:13 Fapt divers

În ziua de 5 februarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Proximitate, au acţionat, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a ordinii şi liniştii publice şi a respectării O.U.G. 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa si actele de identitate ale cetăţenilor români.
Pe timpul activităţilor, au fost legitimate 13 persoane, şapte dintre acestea fiind controlate corporal sumar, oprite în trafic două autovehicule şi controlate trei societăţi comerciale.
Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1550 de lei, pentru încălcarea prevederilor Lg.61/1991 R privind sancţionarea faptelor de încalcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
*

În data de 5 februarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier şi Biroului Ordine Publică, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului, pe linia respectării ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ  şi circulaţia pe drumurile publice.
Pe timpul activităţilor, au fost legitimate 50 de persoane şi oprite în trafic 46 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 15 şoferi.
Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat şi 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3770 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Autor IPJ Braila 06 Februarie 2018, 18:13 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii