Poliţiştii au confiscat cantitatea de circa 25 tone de grâu

De Mihai Vintilă 15 Iulie 2010, 00:00 Fapt divers
La data de 14.07.2010, la orele 15.30, pe timpul unei acţiuni desfăşurate pe linia verificării transporturilor, depozitării şi comercializării ilicite a mărfurilor, în special cereale, produse de panificaţie şi produse accizabile, agenţii de la Poliţia Comunală Viziru şi ofiţeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor l-au oprit şi identificat în trafic, pe DE 584, în comuna Viziru, pe numitul P.Adrian (50 de ani), din Brăila, care conducea o autoutilitară cu remorcă.
În urma controlului efectuat s-a constatat că în autoutilitară şi remorcă erau cereale destinate comercializării, despre care s-a stabilit că aparţine persoanei fizice autorizate M.Mihail (54 de ani), din Brăila, pasager în maşină, care nu deţinea documente de provenienţă şi de însoţire a mărfii pe care intenţiona să o vândă unei societăţi comerciale din Brăila.
În această cauză a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 3.000 de lei, în conformitate cu Art.14, alin.1, lit. ”e”, din OUG 12/2006 modificată cu OUG 93/2009. Totodată, conform aceluiaşi act normativ, s-a dispus confiscarea cantităţii totale de 24.920 kg de grâu, valorând aproximativ 9.968 de lei, şi a mijlocului de transport marfă (autoutilitară şi remorcă), care valorează în total 12.000 de lei.
Cercetările sunt continuate de poliţişti de investigare a fraudelor şi comisari de la Garda Financiară Brăila.(IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 15 Iulie 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate