O floare și un gând bun pentru toate brăilencele, din partea polițiștilor brăileni

De IPJ Braila 08 Martie 2018, 18:29 Fapt divers

freziiZiua de 8 martie reprezintă un prilej de bucurie pentru toate doamnele şi domnişoarele, dar, în egală măsură, şi pentru poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila care, în această zi festivă, s-au bucurat de zâmbetele brăilencelor.

De Ziua Internaţională a Femeii, poliţiştii au transmis doamnelor, cu căldură şi simpatie, recomandări pentru prevenirea accidentelor rutiere şi a altor evenimente care le-ar putea afecta fizic şi emoţional şi le-au oferit flori şi gândurile lor bune.

Cu surprindere şi bucurie au primit urările poliţiştilor, doamnele şi domnişoarele aflate în centrul comercial Brăila Mall.

Un moment emoţionat a fost oferit de poliţiştii Serviciului Rutier Brăila, doamnelor mature aflate, la orele prânzului, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Brăila. Întâmpinate cu flori şi felicitări de oamenii legii, bunicuţele au fost vădit emoţionate de gestul oamenilor legii. În schimbul florilor şi al sfaturilor poliţiştilor, doamnele au promis acestora că vor fi un model de comportament rutier în traversarea regulamentară a drumurilor publice.
    
Cu prilejul acestei zile, poliţistele compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au transmis mesaje sensibile, dar pline de semnificaţie, pentru această categorie vulnerabilă în faţa diferitelor infracţiuni, în special violenţă în familie şi tâlhărie.

Florile şi zâmbetele primite de femei, în această zi specială au fost însoţite de pliante "Alege Viaţa!", ghiduri pentru victimele violenţei în familie şi informaţii pentru prevenirea tâlhăriilor.
 
Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Femeii au fost organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, cu sprijinul Brăila Mall şi în parteneriat cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Brăila.
    
Dacă gestul sensibil şi gândul bun al poliţiştilor nu au ajuns la toate brăilencele, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila urează, şi pe această cale, tuturor doamnelor şi domnişoarelor un sincer "LA MULŢI ANI!"

 

Autor IPJ Braila 08 Martie 2018, 18:29 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii