Polițiștii brăileni, la datorie pentru Sărbători Pascale 2018 în siguranță

De IPJ Braila 05 Aprilie 2018, 20:38 Fapt divers

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila va fi la datorie pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox.
Peste 200 de poliţişti vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 6 - 9 aprilie a.c.,  230 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, 80 de patrule auto de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii rutieri vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult religios, pe traseele de acces către aceste zone şi pe principalele artere din municipiu.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi 7 aparate radar, în întreg judeţul.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători,  precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

Suntem la datorie!
Când aveţi nevoie de noi, apelaţi cu încredere 112 - Apelul Unic de Urgenţă!

 

Autor IPJ Braila 05 Aprilie 2018, 20:38 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii