Doamnele şi domnişoarele întâmpinate de poliţiştii brăilenii, în prima zi a primăverii

De IPJ Braila 01 Martie 2016, 20:49 Fapt divers

De la primele ore ale dimineţii, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila - Serviciul Rutier şi compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii - au ieşit în întâmpinarea doamnelor, pietoni sau şoferi, cu flori şi recomandări preventive. Activităţile poliţiştilor, dedicate în această zi, exclusiv, femeilor, s-au derulat în parteneriat cu Brăila Mall.
 
Începutul zilei de 1 Martie a oferit poliţiştilor un bun prilej de a felicita doamnele şi domnişoarele, aflate în drum spre serviciu sau spre şcoală, de a le întâmpina cu zâmbete şi bucurie. Maratonul poliţiştilor „înarmaţi” cu flori a continuat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde atât cadrele medicale, cât şi pacientele au primit urările de Mărţişor şi sfaturile poliţiştilor rutieri.

Nu au fost uitat nici personalul feminin de la Serviciul de Medicină Legală Brăila, caravana florilor ajungând şi la cadrele medicale care lucrează în această instituţie.

În a doua parte a zilei, poliţiştii brăileni au oferit simbolul primăverii în incinta complexului comercial Brăila Mall. Brăilencele aflate la cumpărături au primit felicitări, flori, dar şi sfaturi preventive.

Pe lângă urarea de a avea o primăvară însorită, doamnele şi domnişoarele au fost sfătuite să adopte o conduită preventivă atât în traficul rutier, cât şi în viaţă, să respecte şi să adopte sfaturile oferite de poliţişti în această zi, emoţionantă pentru toţi.

Toate brăilencele care au primit aceste simboluri ale primăverii de la poliţişti au fost încântate de iniţiativă şi au recunoscut că sfaturile preventive sunt binevenite oricând, oferind la schimb, zâmbete şi îmbrăţişări, cu gingăşia şi delicateţea caracteristice sexului frumos.

 

Autor IPJ Braila 01 Martie 2016, 20:49 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii