Polițiștii brăileni au întâmpinat doamnele și domnișoarele cu flori de 1 martie

De IPJ Braila 01 Martie 2018, 21:52 Fapt divers

flori pentru doamneDevenită deja tradiţie, activitatea poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila de a le felicita pe doamne şi domnişoare cu ocazia zilei 1 Martie s-a desfăşurat încă de la primele ore ale acestei dimineţi.

Activităţile poliţiştilor din cadrul compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului şi Biroului Rutier, derulate în parteneriat cu Brăila Mall, s-au adresat atât şoferiţelor, cât şi brăilencelor aflate la cumpărături în incinta complexului comercial.
 
Ziua de 1 Martie le-a oferit poliţiştilor un bun prilej de a felicita doamnele şi domnişoarele şi de a le întâmpina cu zâmbete, bucurie şi flori.

Poliţiştii au oferit doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în trafic şi în incinta complexului comercial, pe lângă flori, şi recomandări de care să ţină cont, atunci când se află la volan, pentru a preveni implicarea lor în accidente rutiere, ale căror urmări pot fi foarte grave.
 
De asemenea, femeilor le-au fost transmise recomandări pentru prevenirea şi gestionarea situaţiilor de violenţă intrafamilială, precum şi sfaturi pentru prevenirea infracţiunilor de tâlhărie şi pentru creşterea siguranţei personale şi a bunurilor, atunci când se află pe stradă sau la cumpărături.        

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila urează tuturor brăilencelor:
"O primăvară minunată! La Mulţi Ani!"

 

Autor IPJ Braila 01 Martie 2018, 21:52 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii