Politia Faurei a gasit un decedat pe camp

De IPJ Braila 26 August 2012, 21:32 Fapt divers
La data de 24.08.2012, la orele 11.48, ofiţerul de serviciu de la Poliţia oraşului Făurei a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de B.C. (62 de ani), din satul Horia, comuna Surdila Greci, cu privire la faptul că, în jurul orelor 11.30, a găsit pe islazul satului o persoană decedată.La locul indicat s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Făurei, care a constatat că cele sesizate se confirmă, victima prezentând urme de electrocutare.
   
În urma cercetării la faţa locului, s-a stabilit că victima se afla la o distanţă de 5 metri de un stâlp al reţelei electrice, iar în apropierea acesteia au fost găsite un topor şi o pereche de pantofi sport. Stâlpul de susţinere a firelor electrice prezenta izolatorii sparţi, iar până la jumatatea acestuia atârnau două cabluri din reţea.Poliţiştii au stabilit că persoana decedată se numeşte G.M. (41 de ani), din comuna Mircea Vodă.

Pe corpul neînsufleţit nu au fost identificate urme vizibile de violenţă şi s-a luat măsura transportării la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a morţii.În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Autor IPJ Braila 26 August 2012, 21:32 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate