Acţiuni preventive desfăşurate de poliţiştii brăileni

De IPJ Braila 04 Iulie 2017, 11:32 Fapt divers

În ziua de 2 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila şi cei ai Poliţiei Oraşului Făurei, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, în municipiu şi judeţ, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu această ocazie, poliţiştii au legitimat 76 de persoane şi au verificat 70 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 32 de şoferi.
De asemenea, aceştia au constatat 17 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 5.455 de lei, dintre care 15 au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Exemplu: La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 00:00, au depistat-o, pe strada Mircea Mălăeru, pe o brăileancă, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibaţie alcoolică de  0,67 mg/l în aerul expirat, şi a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Autor IPJ Braila 04 Iulie 2017, 11:32 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii