Peste 9.000 de ţigarete descoperite în rezervorul unui autoturism

De Redactia 24 Septembrie 2012, 18:20 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate în rezervorul pentru combustibil al unui autoturism peste 9.000 de ţigarete.

În ziua de 23 septembrie a.c., în jurul orelor 09.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din R. Moldova, Andrei S., în vârstă de 51 ani, conducând un autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Bulgaria.

În vederea valorificării unei informaţii aflate în lucru, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în rezervorul pentru combustibil al autoturismului, cantitatea de 9.600 ţigarete marca Plugarul cu timbru de acciza R. Moldova.

Inspectorii vamali au luat măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 1.083 de lei şi a autoturismului în valoare de 22.563 de lei, în vederea confiscării şi au sancţionat contravenţional persoana în cauză cu suma de 5.000 lei.Poliţiştii de frontieră au luat măsurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele cetăţeanului moldovean.

 

Autor Redactia 24 Septembrie 2012, 18:20 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii