Pescuit ilegal pe Dunare

De A.Frangu 25 Aprilie 2014, 17:25 Fapt divers
Pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia combaterii braconajului piscicol, politistii de frontiera braileni i-au depistat, în zona kilometrului 226 al fluviului Dunărea, pe cetăţenii români Ionel I., Mircea C. şi Romeo I., cu vârste cuprinse între 43 şi 26 de ani, care desfăşurau activităţi de pescuit comercial neautorizat.

Acestia se foloseau de o plasa de pescuit tip monofilament şi o plasă de pescuit din aţă, cu care au capturat cantitatea de 16 kg. de peşte din speciile somn şi plătică.
 
Politistii au ridicat plasele de pescuit în vederea confiscarii si au întocmit dosar penal pe numele celor trei pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament, deţinerea şi folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial şi pescuitul comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie.

 

Autor A.Frangu 25 Aprilie 2014, 17:25 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii