Infractiuni depistate de jandarmii braileni, marti, 24 martie 2015

De IJJ Braila 25 Martie 2015, 20:37 Fapt divers

Marţi, 24 martie a.c., în jurul orei 09.00, membrii unui echipaj de jandarmerie au depistat în flagrant un bărbat care pescuia ilegal, în apele fluviului Dunărea, în zona localităţii Tufeşti, judeţul Brăila.

Asupra celui în cauză, Ion A. în vârstă de 57 ani, din Brăila, jandarmii au găsit nouă plase de pescuit tip monofilament şi cantitatea de 14 kg peşte de diferite specii. Peştele, rezultat ca urmare a acestei activităţi ilegale, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale, pentru a fi valorificat.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de utilizare a uneltelor de pescuit de tip monofilament, în conformitate cu prevederile O.U.G. 23/ 2008 privind pescuitul şi acvacultura.
*
Marţi, 24 martie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au participat la o acţiune comună cu lucrători din cadrul Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Brăila, pe linia combaterii faptelor de sustragere a energiei electrice.

Pe timpul misiunii, în jurul orei 12.00, echipajele mixte de control au identificat, pe o stradă din cartierul Chercea, municipiul Brăila, un imobil care era alimentat ilegal cu energie electrică.

Aici, echipa mixtă de control a descoperit, la firida de alimentare cu energie electrică a imobilului, un cablu cu două fire din cupru care ocolea contorul, instalaţia electrică fiind alimentată ilegal.

În cauză, pe numele lui Ion P. în vârstă de 52 ani, au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de energie electrică.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 25 Martie 2015, 20:37 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii