Persoana descoperita decedata

De Mihai Vintilă 13 Aprilie 2010, 00:00 Fapt divers
În ziua de luni 12 aprilie 2010, la orele 14.30, un brăilean a sesizat la Poliţia Municipiului faptul că a descoperit cadavrul unei persoane de sex bărbătesc în apele lacului artificial situat în zona industrială de lângă trecerea bac „Smârdan”.
La faţa locului, echipa operativă, compusă din poliţişti de investigaţii criminale şi lucrători de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, a adus cadavrul la mal şi a constatat că pe corpul acestuia nu sunt urme vizibile de violenţă.
Persoana decedată nu avea acte de identitate asupra sa, însă a fost recunoscută de fiica acesteia, M.Elena (43 de ani), din Municipiul Brăila.
Bărbatul se numeşte S.Vasile (69 de ani), din Municipiul Brăila, care, în ziua depistării, a fost dat în urmărire la nivel naţional, întrucât, la data de 11.04.2010, în timp ce se afla cu soţia sa în curtea unui cimitir din municipiu, a dispărut în împrejurări necunoscute.
Victima a fost transportată la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.(IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 13 Aprilie 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate