Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de trafic de persoane, proxenetism și spălări de bani

De IPJ Braila 25 Octombrie 2017, 21:35 Fapt divers

În această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 34 de percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni  trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila, au efectuat 34 de percheziţii domiciliare, în municipiul Brăila, în judeţele Galaţi şi Dâmboviţa, şi în localitatea Karlsruhe din Germania, la persoane bănuite de trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani.

Activitatea vizează destructurarea unei grupări specializate în săvârşirea infracţiunilor menţionate, aceasta fiind coordonată de un nucleu constituit pe raza municipiului Brăila şi a cărei activitate infracţională se consumă în ţări din Uniunea Europeană.

În urma perchezițiilor domiciliare vor fi puse în aplicare 110 mandate de aducere şi vor fi ridicate şi indisponibilizate autoturisme, ambarcaţiuni, sume de bani şi alte bunuri.

În activități au fost angrenaţi şi poliţişti din structurile de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău şi Dâmboviţa, poliţiştii de investigaţii criminale ai I.P.J. Brăila, luptători S.A.S. şi jandarmi.

 

Autor IPJ Braila 25 Octombrie 2017, 21:35 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii