Dosare penale pentru patru braileni pentru braconaj piscicol

De A.Frangu 09 Martie 2015, 17:28 Fapt divers

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au desfasurat acţiuni specifice de combatere a braconajului piscicol. Cu aceasta ocazie au depistat patru bărbaţi care pescuiau comercial, fără a deţine autorizaţie. Acestia, folosind o unealtă de pescuit de tip prostovol şi o plasă de pescuit din aţă, pescuiau comercial în zona kilometrilor 208 – 209 ai fluviului Dunărea.
 
Cei patru, domiciliati pe raza judetului Braila, cu vârste cuprinse între 38 si 48 de ani, capturasera cu ajutorul uneltelor mentionate cantitatea de aproximativ 10 kilograme de peşte de diferite specii.
    
Politistii au ridicat uneltele folosite la pescuit în vederea continuarii cercetarilor, cantitatea de peşte în valoare de 53 lei fiind predată unei unităţi de profil spre valorificare.

Poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit lucrări penale pe numele celor patru bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de pescuitul comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit comercial şi deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

 

Autor A.Frangu 09 Martie 2015, 17:28 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii