Brăileni cercetați penal pentru furt de material lemnos și o cabalină

De IPJ Braila 14 Noiembrie 2018, 14:27 Fapt divers

În data de 13 noiembrie a.c., poliţiştii brăileni i-au depistat pe mai mulţi  brăileni, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt.

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca, i-au depistat în flagrant, pe trei brăileni, cu vârsta cuprinsă între 35 şi 60 de ani, toţi domiciliaţi în localitatea Oprişeneşti, în timp ce sustrăgeau material lemnos din incinta unui imobil nelocuit de pe raza localităţii Oprişeneşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că lemnul provine dintr-un copac pe care bărbaţii îl tăiaseră cu ajutorul unei drujbe. Motoferăstrăul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar lemnul a fost predat Ocolului Silvic Ianca.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

*
Tot ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras o cabalină pe care o avea la păscut în spatele grădinii.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de sustragerea animalului, cabalina fiind predată persoanei prejudiciate.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Autor IPJ Braila 14 Noiembrie 2018, 14:27 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii