Parcarea Lidl din Braila: VERDE LA EDUCATIE, PENTRU CIRCULATIE

De A.Frangu 03 Octombrie 2013, 07:23 Fapt divers
Duminica, 29 septembrie a.c.,intre orele 10,00-12,00, în parcarea magazinului „Lidl” din Braila, s-a desfasurat prima activitate din cadrul Proiectului national “Verde la educatie pentru circulatie“, derulat de Directia Rutiera, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române, în parteneriat cu S.C. „Lidl Discount” S.R.L..
 
Activitatea s-a desfasurat sub forma unor sesiuni interactive în care politistii rutieri, alaturi de parteneri, au avut rolul de profesori, explicând copiilor, cu vârste cuprinse între 5 si 10 ani, cât si parintilor, semnificatia semnelor si regulile de circulatie destinate pietonilor si oferindu-le sfaturi pentru siguranta pietonala.
 
Ulterior, copiii au fost invitati sa demonstreze practic modul corect de aplicare a normelor rutiere în minipoligoane special amenajate.

În cadrul ultimei etape a evenimentului, copiii au primit pliante cu regulile si semnele de circulatie descrise si orare scolare, iar cei mai buni 25 de copii participanti au fost premiati cu bratari reflectorizante, inscriptionate cu logo-urile partenerilor.

 

Autor A.Frangu 03 Octombrie 2013, 07:23 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate