Minori din Viziru identificaţi de poliţişti şi cercetaţi penal pentru furt calificat

De IPJ Braila 16 Ianuarie 2018, 12:53 Fapt divers

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Viziru i-au identificat pe doi tineri, în vârstă de 16 ani, din comuna Viziru, bănuiţi că, în nopţile de 30 noiembrie /1 decembrie şi de 9 / 10 decembrie 2017, ar fi sustras mai multe bunuri de uz gospodăresc şi produse agricole din curtea unor localnici.
 Bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti în proporţie de aproximativ 70% şi restituite persoanelor prejudiciate.
Cei doi minori vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Tot ieri, la ora 12:00, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Viziru au fost sesizaţi de către un alt localnic de 60 de ani cu privire la faptul că, în perioada 25-31.12.2017, persoane necunoscute i-au sustras, din podul unei anexe, 50 de porumbei, în valoare de 500 de lei.
Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că cei care ar fi comis fapta sunt tot cei doi minori, în vârstă de 16 ani, din comuna Viziru.
Au fost recuperaţi şi înapoiaţi proprietarului 30 de porumbei, iar faţă de cei doi bănuiţi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 

 

Autor IPJ Braila 16 Ianuarie 2018, 12:53 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii