Doi minori cercetaţi pentru mai multe furturi din locuinţe

De IPJ Braila 08 Iulie 2015, 00:21 Fapt divers

Agenţi de la Postul de Poliţie Comunal Mircea Vodă au continuat să desfăşoare cercetări în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi şi i-au identificat pe doi minori, ambii în vârstă de 13 ani, din comuna Mircea Vodă.

Poliţiştii au stabilit că aceştia, în perioada mai- iunie 2015, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei localnice şi ar fi sustras din interior componente ale unui computer, o cameră web, două boxe şi două undiţe din carbon, toate în valoare de 300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti.

De asemenea, extinzând cercetările, s-a mai stabilit că unul dintre minori, în luna martie 2015, ar fi pătruns în locuinţa altei localnice, prin forţarea unui geam, şi ar fi sustras din interior mai multe bunuri (un acumulator pentru motoscuter, un sistem audio şi 4 boxe, precum şi un dvd player), în valoare totală de 1.000 de lei, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 80%, iar în luna noiembrie 2014, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui localnic şi ar fi sustras bunuri (o trusă chei, o lansetă şi o trusă pescuit), în valoare de 2.500 de lei, prejudiciul fiind recupert în proporţie de 25%.

Toate dosarele penale, întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, vor fi înaintate cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi minori.

 

Autor IPJ Braila 08 Iulie 2015, 00:21 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii