Mama si fiica, domiciliate în com.Silistea, cautate de politisti

De A.Frangu 25 Iulie 2014, 18:30 Fapt divers
Un cetatean din comuna Silistea, judetul Braila, D.Neculai de 41 de ani, a sesizat politiei faptul ca Baciu Geanina, 21 ani, concubina sa a plecat de la domiciliul fratelui ei din Braila si nu s-a mai întors. Aceasta era însotita si de fiica lor de 3 ani.
 
Conform IPJ Braila:

„Din primele verificari efectuate de politisti a rezultat ca, la data de 21 iulie a.c., în jurul orelor 8:00, tânara a plecat din localitatea Silistea, împreuna cu actualul concubin si fiica lor minora în vârsta de 3 ani, si s-a deplasat în municipiul Braila, pentru a-si vizita fratele. La un moment dat, barbatul de 41 de ani a plecat din locuinta acestuia din urma, iar la întoarcere nu si-a mai gasit concubina si fiica.

Tânara în cauza nu sufera de afectiuni psihice, nu are asupra ei cartea de identitate, ci doar telefonul mobil, pe care îl tine închis.
Pentru aceasta si fiica ei s-a solicitat urmarirea la nivel national de catre politistii Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale Braila, care efectueaza activitati de cautare si depistare a lor.

Semnalmente Baciu Geanina: înaltime 170 cm, par saten, lung peste umeri, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta un tatuaj (trandafir) pe umarul stâng. La data disparitiei era îmbracata cu tricou alb, cu mâneci scurte, pantaloni negri si încaltata cu balerini din plastic transparent.

Semnalmente Dragu Miruna Alexandra : înaltime circa 100 cm, par negru, lung peste umeri, ochi caprui, fara semne particulare. Era îmbracata cu rochita portocalie si încaltata cu sandale albe.

Persoanele care pot sa ofere informatii cu privire la locul în care se afla cele doua sunt rugate sa apeleze Serviciul de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie”.

 

Autor A.Frangu 25 Iulie 2014, 18:30 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate