Jandarmii braileni la datorie, de sarbatorile de iarna

De IJJ Braila 19 Decembrie 2013, 15:02 Fapt divers
În perioada sărbătorilor de iarnă, efective mărite de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la nivelul judeţului, pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii publice şi combaterea faptelor antisociale.

Numai cu prilejul Crăciunului şi a Anului Nou, peste 150 de jandarmi se vor afla în misiune şi vor patrula pe traseele unde municipalitatea organizează evenimente. De asemenea, în această perioadă, jandarmii brăileni au în atenţie şi zonele unde se constituie mari aglomerări de persoane, aşa cum sunt pieţele şi târgurile.

Jandarmeria Brăila desfăşoară acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional specific iernii, prin monitorizarea respectării legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

Potrivit Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an. La apariţia unor situaţii de urgenţă, jandarmii brăileni vor participa împreună cu alte forţe la prevenirea şi combaterea efectelor fenomenelor meteo deosebite.

 

Autor IJJ Braila 19 Decembrie 2013, 15:02 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate