Jandarmii braileni asigura ordinea si siguranta credinciosilor pe perioada Sarbatorilor de Pasti

De A.Frangu 17 Aprilie 2014, 20:52 Fapt divers
Jandarmii braileni vor asigura, în perioada Sarbatorilor de Pasti, masurile de ordine si siguranta publica la lacasele de cult atât din Braila cât si din judet, anunta Jandarmeria. Incepând de astazi, 17 aprilie 2014, jandarmii se vor afla în zona celor 18 biserici din municipiul Braila, Mănăstirii „Sf. Pantelimon” din staţiunea Lacu Sărat si la zece lăcaşe de cult din judeţ pentru a asigura ordinea si disciplina pe timpul deniilor.

”Jandarmeria Brăila recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.), iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, pentru a evita situaţiile în care aceştia se rătăcesc.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112” precizeaza comunicatul de presa dat publicitatii.

 

Autor A.Frangu 17 Aprilie 2014, 20:52 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate