Jandarmii au desfasurat actiuni preventive in zona scolilor brailene

De IJJ Braila 18 Ianuarie 2014, 21:24 Fapt divers
Joi, 16 ianuarie a.c., jandarmii brăileni au desfăşurat o acţiune de prevenire a faptelor antisociale în zona instituţiilor de învăţământ din municipiul Brăila, aflate în competenţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila.

Activităţile desfăşurate au vizat creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ.

Pe timpul acţiunii au fost legitimate 23 de persoane, aflate în apropierea unităţilor de învăţământ, cărora, preventiv, le-au fost aduse la cunoştinţă prevederile legale, şi s-au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 46 ani, au fost amendate pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, respectiv pe drumul pe care elevii vin la şcoală, iar unui bărbat, depistat în apropierea unui liceu, i-a fost aplicată o amendă de 100 lei, pentru apelarea la mila trecătorilor.
 
Jandarmeria Brăila se preocupă de asigurarea unui climat de normalitate pentru elevi şi cadre didactice, astfel de acţiuni urmând să se desfăşoare pe tot parcursul anului şcolar.

 

Autor IJJ Braila 18 Ianuarie 2014, 21:24 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate