Jandarmii asigură ordinea publică la turneul Final Four a Cupei României la handbal masculin

De IJJ Braila 14 Aprilie 2016, 22:05 Fapt divers

Peste 60 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Brăila vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la turneul Final Four a Cupei României la handbal masculin, ediţia 2015-2016, ce se va desfăşura la Sala Polivalentă „Danubius” din municipiul Brăila, în perioada 15-16 aprilie a.c.

Pe această cale, Jandarmeria Brăila recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice să deţină sau să efectueze orice operaţiune cu materiale pirotehnice.

Ca urmare, spectatorii nu au voie să introducă în arena sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminare de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciurilor, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
    
Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 14 Aprilie 2016, 22:05 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii