Jandarmii în misiune la Manastirea Maxineni

De IJJ Braila 23 Iunie 2014, 16:15 Fapt divers
În zilele de 23 şi 24 iunie a.c., efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de hramul Mănăstirii „Naşterea Sf. Ioan Botezătorul”, din localitatea Măxineni, judeţul Brăila.

Întrucât la aceste manifestări se aproximează participarea unui număr mare de credincioşi, Jandarmeria Brăila  recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat, aşa cum este normal la asemenea activităţi.

De asemenea, jandarmii brăileni le recomandă credincioşilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să asigure autoturismele parcate şi să nu lase la vedere obiecte ce ar putea atrage atenţia persoanelor rău intenţionate şi,  nu în ultimul rând, să acorde o grijă deosebită copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

În dispozitivul Jandarmeriei, care este format din aproximativ 50 de jandarmi, se vor afla şi lucrători din cadrul I.P.J. Brăila, I.S.U. Brăila şi S.A.J. Brăila.

 

Autor IJJ Braila 23 Iunie 2014, 16:15 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate