Jandarmii braileni au asigurat ordinea în oras si pe stadion pe timpul desfasurarii meciului de fotbal dintre CF Braila si Otelul Galati

De IPJ Braila 24 Septembrie 2014, 16:59 Fapt divers
Aproximativ 40 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele C.F. Brăila – Oţelul Galaţi, care s-a disputat marţi, 23 septembrie a.c., la Stadionul Municipal Brăila. La sosirea în Gara C.F.R. Brăila, suporterii gălăţeni au aruncat două fumigene, iar în tunelul de ieşire de pe peron, au rupt patru becuri tip neon.

Jandarmii brăileni, aflaţi în dispozitiv, au identificat persoanele suspecte de comiterea acestor fapte antisociale, acestea fiind predate poliţiştilor din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Brăila, în vederea continuării cercetărilor. În momentul preluării suporterilor gălăţeni, jandarmii au mai depistat alţi doi bărbaţi, care au adresat injurii şi au tulburat liniştea publică, pentru fapta lor aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în cuantum de 950 lei.

Pe timpul disputării meciului de fotbal, jandarmii brăileni au identificat, în zona stadionului, două persoane care aveau accesul interzis la o competiţie sportivă de acest gen, aceştia fiind avertizaţi cu privire la prevederile legale.

Jandarmeria Brăila recomandă tuturor spectatorilor să respecte prevederile Legii 4/2008 modificată şi completată de Legea 10/2012 „privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive” pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în incinta stadionului, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicu

 

Autor IPJ Braila 24 Septembrie 2014, 16:59 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate