Jandarmii alaturi de braileni la manifestarile de Boboteaza

De A.Frangu 05 Ianuarie 2015, 12:21 Fapt divers

Pe perioada manifestarilor organizate cu prilejul Anului Nou, jandarmii braileni au asigurat ordinea publica în municipiul Braila. 70 de jandarmi s-au aflat în Piata Independentei din Braila si au actionat pentru a preveni eventualele evenimente negative.

In perioada 30 decembrie 2014 - 1 ianuarie 2015 au fost intensificate masurile de ordine publica, peste 150 de jandarmi actionând zilnic în zona pieţelor şi a centrelor comerciale din municipiu, vizand interzicerea comercializarii obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice

Jandarmii vor asigura ordinea publica si cu ocazia manifestarilor care se vor desfasura de Boboteaza în municipiul Braila si în judet. Dupa cum informeaza IJJ Braila, printr-un comunicat de presa:

”Peste 100 de jandarmi brăileni vor asigura ordinea publică la manifestările religioase şi culturale ce se vor desfăşura cu prilejul sărbătorii „Botezului Domnului”, atât în municipiul, cât şi în judeţul Brăila.

Jandarmeria Brăila face apel la credincioşii care merg la biserici să aibă un comportament civilizat, să respecte indicaţiile, să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane ce au un comportament antisocial.

În vederea evitării busculadelor ce se pot crea în astfel de situaţii, jandarmii vor instala, încă de la primele ore ale dimineţii, garduri de protecţie.

Pentru a veni în sprijinul participanţilor la aceste manifestări, în dispozitivul Jandarmeriei se vor afla şi lucrători de la I.P.J. Brăila, Poliţia Locală, I.S.U. şi Serviciul de Ambulanţă Brăila”.

 

Autor A.Frangu 05 Ianuarie 2015, 12:21 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii