IPJ Braila lanseaza campania de prevenire ”Nu te lasa pacalit”

De IPJ Braila 31 Martie 2015, 09:57 Fapt divers

Apariţia infracţiunilor de înşelăciune prin telefon, prin metodele „accidentul”, „premiul”, „avocatul” etc., determină concentrarea atenţiei poliţiştilor asupra lor, întrucât victimizează, preponderent, persoanele vârstnice, iar prejudiciul este ridicat, raportat la situaţia financiară şi socială a persoanelor vătămate.

Activităţile în cadrul acestei campanii se vor derula începând cu data de 1 aprilie 2015, zi cunoscută în tradiţia populară drept „ziua păcălelilor”, pentru a atrage atenţia asupra acestor tipuri de infracţiuni şi pentru a preveni promt cetăţenii.

În cadrul conferinţei va fi prezentată o situaţie a sesizărilor brăilenilor, care au fost înşelaţi prin aceste metode, precum şi activităţile care se vor derula în cadrul campaniei.

Jurnaliştii acreditaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila sunt invitaţi să participe la conferinţa de presă de lansare a acestei campanii de prevenire, care se va desfăşura la sediul unităţii, din strada Mihail Sebastian, nr. 10-12, mâine, 31 martie a.c., la ora 10.00, în sala de conferinţe.

Pentru date suplimentare, persoana de contact este subcomisar de poliţie Sogor Jenel, mobil: 0755/109.032; 0721/280.483.

 

Autor IPJ Braila 31 Martie 2015, 09:57 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii