Combaterea producerii accidentelor rutiere grave - acțiuni ale polițiștilor brăileni

De IPJ Braila 14 Februarie 2017, 20:28 Fapt divers

În ziua de 13 februarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.
Astfel, poliţiştii au constatat 76 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 22.600 de lei, au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Biroului Rutier, au acţionat, pe raza municipiului, pe linia respectării prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ şi circulaţia pe drumurile publice.
Cu această ocazie au fost verificate 14 societăţi, legitimate 114 persoane şi controlate 78 de vehicule, fiind testaţi 48 de conducători auto.
De asemenea, poliţiştii au constatat 35 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 7.395 de lei, pentru nerespectarea prevederilor R.A.O.U.G. 195/2002  privind circulaţia pe drumurile publice, şi au ridicat în vederea suspendării un permis de conducere.  

Tot ieri, în jurul orei 19:00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un bărbat, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe Şoseaua Baldovinești, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Acesta a fost condus la sediul Poliției Rutiere în vederea continuării cercetărilor, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Autor IPJ Braila 14 Februarie 2017, 20:28 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii