Instanţa de judecată a respins propunerea de arestare preventivă

De IPJ Braila 07 Iulie 2011, 22:12 Fapt divers
C.L. şi C.C. au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu  propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare  preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

După ascultarea învinuiţilor, Parchetul a sesizat instanţa de judecată care a respins propunerea de arestare preventivă a celor doi.

Reamintim că, la data de 4.07.2011, la orele 1.10, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat, prin apel 112, de un tânăr din municipiu, cu privire la faptul că, în incinta unui club, situat pe faleza Dunării, a avut loc un scandal pe timpul căruia unul dintre consumatori a fost lovit de alţi tineri.
În cauză a fost constituit un colectiv format din lucrători din cadrul Biroului Investigaţii Criminale-linia de muncă Violenţă, care a efectuat cercetări şi a stabilit următoarea stare de fapt :
În jurul orelor 1:00, partea vătămată O.M, în timp ce se afla pe ringul de dans, a avut o discuţie contradictorie cu D.E. şi C.C., acesta din urmă împingând victima şi lovind-o cu picioarele. La scandal a mai participat şi fraţii celor doi, respectiv D.V. şi C.L., acesta din urmă trăgându-l de haine pe O.M. şi lovindu-l pe acesta cu o sticlă în zona capului.

În urma agresiunii, partea vătămată a fost transportată cu ambulanţa la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Faţă de C.L. (27 de ani), C.C. (21 de ani), D.E. (22 de ani) şi D.V. (24 de ani) a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de primii doi şi pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
Medicul legist a concluzionat că tânărul agresat a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Iniţial, poliţiştii i-au depistat şi cercetat în stare de libertate pe D.E. şi D.V. şi, ulterior, în dimineaţa zilei de 5.07.2011, i-au depistat şi condus la sediul Poliţiei şi ceilalţi doi, care au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

 

Autor IPJ Braila 07 Iulie 2011, 22:12 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate