Infracţiuni la regimul rutier

De IPJ Braila 06 Iunie 2017, 22:54 Fapt divers

La data de 4 iunie a.c., ora 20:30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un brăilean, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Brazdei, din muncipiu, sub influenţa băuturilor alcoolice.
Procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,48 mg/l şi l-au condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea unor probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
*
La data de 4 iunie a.c., la ora 17:00, poliţişti din cadrul poliţiei Oraşului Făurei l-au depistat, pe raza localităţii Tătaru, pe un localnic de 55 de ani, în timp ce conducea un moped sub influenţa alcoolului.
Şoferul a fost testat cu apartul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l, fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea unor probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
*
Ieri, la ora 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei l-au dsepistat pe un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea autoturismul, pe raza localităţii de domiciliu, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 15.04.2017.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

 

Autor IPJ Braila 06 Iunie 2017, 22:54 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii