Infracțiuni la regimul rutier depistate și sancționate de polițiștii brăileni

De IPJ Braila 12 Decembrie 2019, 11:13 Fapt divers

În data de 11 decembrie a.c., poliţiştii brăileni au depistat, pe raza judeţului, mai mulţi şoferi în timp ce săvârşeau infracţiuni la regimul rutier.

În cursul zilei de ieri, ora 20:40, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Chiscani, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul acestuia era neînmatriculat.
Totodată, brăileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,87 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.
*
Azi - noapte, la ora 00:15, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, de 30 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B, pe raza localităţii Oprişeneşti.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,62 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemena, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
*
Tot ieri, în jurul orei 07:30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Braşov, în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule, format dintr-un cap autotractor şi o semiremorcă, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
*
Aseară, ora 20:00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pe un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe  DJ 221, pe raza localităţii Găvani.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Autor IPJ Braila 12 Decembrie 2019, 11:13 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii