Incendiu soldat cu pagube materiale minore

De IPJ Braila 07 Iulie 2011, 22:11 Fapt divers
Prin sistemul de urgenţă 112 s-a sesizat de către administratorul unei societăţi comerciale, situate pe Şoseaua Baldovineşti, despre faptul că, în jurul orelor 17.25, la şopronul unităţii a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că incendiul fusese stins de un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

S-a stabilit că, în timp ce se efectuau activităţi de dezafectare a şopronului respectiv, unul dintre muncitori a tăiat cu un aparat de sudură autogen grinzile metalice de la acoperişul clădirii, fără să ţină cont de faptul că pe sol se aflau mai multe deşeuri din lemn.

După stingerea focului, pompierii au stabilit că incendiul, care a cuprins şi distrus respectivele deşeuri lemnoase, a izbucnit de la o scânteie provocată de aparatul de sudură, din cauza neprotejării termice corespunzătoare.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 100 de lei.Incendiul nu s-a extins şi nu a produs victime omeneşti sau alte pagube materiale.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă. 


 

Autor IPJ Braila 07 Iulie 2011, 22:11 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii