Două persoanei încarcerate în penitenciarul de maximă siguranță Galați

De IPJ Braila 28 Septembrie 2018, 23:32 Fapt divers

În data de 26 septembrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Brăila, şi o femeie de 40 de ani, din municipiul Bucureşti au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

În data de 26 septembrie, Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 8 luni pe numele unui brăilean pentru săvârşirea înfracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În fapt, la data de 18.10.2016, brăileanul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,80 mg/l.

Totodată, în noaptea de 23 spre 24 februarie a.c., în jurul orei 01:00, în timp ce se afla pe strada Eftimie Murgu, din municipiu, a sustras bicicleta unui bărbat, prin întrebuinţarea de violenţe acestuia.

În data de 25 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
*

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat-o în parcarea unei societăţi comerciale, de pe raza municipiului, pe o femeie, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bucureşti, urmărită la nivel naţional şi internaţional.

Pe numele femeii, Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1.225 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Femeia a fost încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

 

Autor IPJ Braila 28 Septembrie 2018, 23:32 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii