La volan fără permis de conducere

De IPJ Braila 08 Ianuarie 2018, 18:34 Fapt divers

La data de 8 ianuarie, ora 01:50, Poliţia Orasului Ianca a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Şuţeşti, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi nopţi, persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismulc ce era parcat în dreptul locuinţei, şi l-ar fi abandonat pe DC 38, pe raza localităţii Şuţeşti.
În urma verificărilor efectuate, de poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul a fost achiziţionat de către persoana apelantă fără documente legale.
În jurul orei 01:00 acesta s-ar fi urcat la volanul autoturismului, iar în timp ce îl conducea pe DC 38, pe raza localităţii Şuţeşti, la vederea patrulei de poliţie ar fi abandonat vehiculul şi ar fi fugit, sesizând ulterior, prin apel 112, faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul.
Bărbatul în cauză a fost depistat şi legitimat de către poliţişti pe DC 38, în apropierea autoturismului, constatându-se faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  
Şoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru a se stabili dacă acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cea de-a doua probă refuzând-o.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

 

Autor IPJ Braila 08 Ianuarie 2018, 18:34 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii