Hotie in Berteştii de Jos

De Mihai Vintilă 09 August 2010, 00:00 Fapt divers
E.E. (88 de ani), din comuna Berteştii de Jos, a reclamat la Poliţie că, in ziua de 7 august 2010 la orele 8.50, un bărbat şi o femeie s-au prezentat la domiciliul lui şi, sub pretextul că vor să cumpere cupoane de călătorie gratuite, i-au sustras din imobil suma de 5.900 de lei.
În fapt, bărbatul i-a oferit o bancnotă de 200 de lei pentru cupoane şi, deoarece bătrânul a căutat într-un plic pe care l-a lăsat l-a vedere şi a constatat că nu avea să-i dea restul, au mers împreună la magazinul din apropiere să schimbe banii. În acest timp, femeia a rămas în faţa imobilului. La întoarcere, după ce au plecat cei doi, victima a constatat că plicul cu suma amintită nu mai era în casă.
Bărbatul este în vârstă de 50-55 de ani, înalt de circa 1,80-1,85 metri, ten măsliniu, păr şaten, constituţie atletică, având în jurul gâtului tatuat un lănţişor cu cruciuliţă, iar femeia, de 20-25 de ani, înaltă de 1,55-1,60 metri, ten măsliniu, păr negru, constituţie astenică. Aceştia se deplasau cu un autoturism „Opel Vectra”, de culoare verde, cu numărul de înmatriculare IS-07-PCT, şi mai erau însoţiţi de încă 3 bărbaţi.
Poliţiştii au efectuat cercetări, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, şi continuă verificările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudicului cauzat. (IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 09 August 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate