Faurei: A condus mopedul fara permis si baut

De A.Frangu 21 August 2013, 07:56 Fapt divers
Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Făurei au oprit în trafic, pe DJ 203, pe raza oraşului, pe L.Muşat (23 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea mopedul, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Împreună cu acesta se afla şi proprietarul mopedului, D.Dan (41 de ani), din localitatea Berteştii de Jos, care, deşi ştia că tânărul în cauză nu este posesor al permisului de conducere, i-a încredinţat vehiculul şi l-a rugat să-l transporte din municipiul Brăila până în satul Vizireni, comuna C.A. Rosseti, judeţul Buzău.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat 0,64 mg/l alcool pur, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Faţă de bărbatul de 41 de ani a fost întocmit dosar penal pentru încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

 

Autor A.Frangu 21 August 2013, 07:56 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate