Dosare penale pentru conducători auto care conduceau sub influența băuturilor alcoolice

De IPJ Braila 04 Noiembrie 2019, 21:27 Fapt divers

În noaptea de 03 noiembrie a.c., la ora 00:30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Rândunicii, din municipiu.
Şoferul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanţei psihoactive consumate.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
*
La data de 02.11.2019,  la ora 18:50, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cazasu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,88 mg/l.
*
De asemenea, în ziua de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 07:20, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei l-au oprit în trafic pe un brăilean, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Horia, în timp ce conducea un autovehicul pe DC 39, în afara localităţii de domiciliu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,72 mg/l.

Aceștia au fost conduși la spital pentru recolatera unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Autor IPJ Braila 04 Noiembrie 2019, 21:27 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii