Dosare penale pentru braconaj piscicol

De A.Frangu 18 Ianuarie 2014, 21:22 Fapt divers
Trei barbati au fost depistati de politistii de frontiera braileni pescuind comercial fara autorizatie. În dimineata zilei de 16 ianuarie 2014, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice de combatere a braconajului piscicol, politistii de frontiera l-au depistat pe A.C. pescuind pe bratul Vâlciu al Dunarii.

Acesta pescuia cu o plasă de pescuit tip monofilament si a prins 13 kilograme de peşte, speciile caras şi ştiucă, fără a deţine autorizaţie în acest scop.
   
In aceeasi zi, în jurul orei 14.00, în zona kilometrului fluvial 186, mal drept al fluviului Dunărea, au fost depistati doi barbati, S.M. si N.V., care  pescuiau comercial folosind o plasă de pescuit din aţă, cu care au capturat cantitatea de 25 kilograme de ştiucă.
 
Plasele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cantitatea totală de peşte în valoare de 310 lei a fost predată unei unităţi de profil spre valorificare.

Poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit dosar penal pe numele celor trei bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de nedeţinerea licenţei/autorizaţiei de pescuit comercial, producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vintirelor precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial şi producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

 

Autor A.Frangu 18 Ianuarie 2014, 21:22 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate