Patru șoferi depistați de polițiști conducând vehicule fără a respecta normele rutiere

De IPJ Braila 02 Octombrie 2019, 11:41 Fapt divers

În data de 30 septembrie a.c., polițiștii brăileni i-au depistat în trafic pe 4 șoferi în timp ce conduceau vehicule, fără a respecta normele rutiere.

La ora 10:15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe Șoseaua de Centură a Municipiului, pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Urleasca, în timp ce conducea un autoturism, având permisul suspendat, din data de 26.08.2019.

În jurul orei 22:00, aceștia l-au oprit pentru control și pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Brăila, care în timp ce conducea mașina pe Șoseaua de Centură, la vederea polițiștilor, a oprit autoturismul și a făcut schimb de locuri cu pasagera din dreapta.
În urma verificării acestuia în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având acest drept suspendat.
*
La ora 16:15, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Urleasca, care oprise autoturismul, pe strada 1 Decembrie 1918, în zona de acțiune a unui indicator rutier care interzice acest lucru.

Procedând la legitimarea șoferului, acesta le-a dat polițiștilor numele unei alte persoane, întrucât nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Tot în cursul zilei de 30 septembrie, la ora 21:20, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat, pe Șoseaua Focșani, pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care polițiștii au constatat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,11 mg/l.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Autor IPJ Braila 02 Octombrie 2019, 11:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii