Braileni cu dosar penal pentru detinere de unelte de pescuit

De Redactia 10 Noiembrie 2014, 19:45 Fapt divers

La sfârşitul saptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol.

Având informaţii că doi bărbaţi din comuna Tufeşti, judeţul Brăila se ocupă cu braconajul piscicol, în urma obţinerii aprobărilor, poliţiştii de frontieră brăileni au efectuat perchezii la domiciliile acestora, ocazie cu care au depistat mai multe unelte de pescuit, fără ca aceşti să deţină documente legale.

În urma acţiunii au fost ridicate în vederea confiscării 12 plase de pescuit de tip monofilament, 4 plase de pescuit tip nylon în trei fire, 8 plase de pescuit din aţă şi 16 vârşe, toate în valoare de 9.550 lei.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial şi deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament.
ITPF Iasi

 

Autor Redactia 10 Noiembrie 2014, 19:45 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate