Doi frati braileni cercetati de autoritatile franceze pentru proxenetism

De IPJ Braila 02 Martie 2011, 23:14 Fapt divers
În luna decembrie anul trecut, Parchetul de pe lânga Judecatoria Însuratei a fost sesizat, prin comisie rogatorie, de catre autoritatile competente franceze, despre faptul ca M.G. (28 de ani), din comuna Viziru, judetul Braila, a fost depistat si arestat pe teritoriul Frantei, deoarece se face vinovat de comiterea infractiunii de proxenetism, unele victime provenind din rândul tinerelor din orasul Însuratei.

De asemenea, autoritatile din Franta au stabilit ca în aceasta cauza este cercetat si M.M. (32 de ani), din comuna Viziru.

În ziua de 1 martie 2011, o echipa coordonata de prim-procurorul Parchetului de pe lânga Judecatoria Însuratei si formata dintr-un ofiter de legatura francez, politisti din cadrul Politiei orasului Însuratei si luptatori ai Serviciului de Interventie Rapida Braila, a descins în locuintele detinute de cei doi frati si au gasit bunuri care servesc ca probe în dosarul penal instrumentat de politistii francezi.
Drept urmare, autoritatile din Franta au emis pe numele braileanului M.M. mandat european de arestare, pentru a fi pus în executare de autoritatile române.

Astfel, cel în cauza a fost prezentat Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Galati care a dispus retinerea pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si încarcerarea în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Galati, urmând ca astazi, 2 martie, sa fie prezentat Curtii de Apel Galati cu propunere de arestare preventiva în vederea extradarii în favoarea autoritatilor franceze. 

Autor IPJ Braila 02 Martie 2011, 23:14 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate