Depistaţi în trafic cu tractoare sau remorci neînmatriculate şi fără permis de conducere

De A.Frangu 09 Iulie 2014, 23:07 Fapt divers
Luni, 8 iulie 2014, între orele 8,50 - 20,10 politistii au depistat în trafic mai multe persoane care conduceau tractoare sau remorci neînmatriculate, unele fara permis de conducere. Dupa cum informeaza IPJ Brăila:

- Ieri dimineaţă, la orele 8:50, poliţişti de la Poliţia oraşului Ianca l-au depistat în trafic, D.N. 2B, în comuna Mircea Vodă, pe P.Marius (33 de ani), din localitate, în timp ce conducea autoturismul, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 16.05.2014.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conduccrea unui vehicul neînmatriculat.

- La orele 16:30, poliţişti de la Secţiei 4 de Poliţie Rurală Ianca l-au depistat în trafic, în aceeaşi localitate, pe I.Niculae (51 de ani), din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea tractorul cu două remorci, ansamblu de vehicule care nu avea aplicate plăcuţele cu numere de înmatriculare sau înregistrare.
Poliţiştii au mai stabilit că şoferul nu avea permis de conducere  pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
    
- La orele 16:48, poliţişti de la Secţi 4 de Poliţie Rurală Ianca l-au depistat pe acelaşi tronson de drum, DN 2B, pe G.Liviu (25 de ani), din comuna Surdila Găiseanca, în timp ce conducea tractorul cu o remorcă neînregistrată sau neînmatriculată.
De asemenea, poliţştii au stabilit că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  punere în circulaţie sau conducerea unei remorci neînmatriculate şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- La orele 18:10, poliţişti de la Serviciul Rutier l-au depistat în trafic, pe DJ 203, în afara localităţii Jirlău, pe B.Gigel (46 de ani), din comuna Galbenu, în timp ce conducea ansamblul de vehicule, format din tractor înregistrat şi o remorcă neînmatriculată, şi fără a fi posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţiştii au stabilit că ansamblul de vehicule i-a fost încredinţat pentru a-l conduce pe drumurile publice de M.Petrică (55 de ani), din comuna Galbenu.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi tractarea unei remorci neînmatriculate, respectiv, pentru încredinţarea unui vehicul neînmatriculat spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.
         
- La orele 20:10, poliţişti de la Serviciul Rutier l-au depistat în trafic pe D.Georgică (40 de ani), din comuna Tudor Vladimirescu, în timp ce conducea tractorul înregistrat, care tracta două remorci neînmatriculate, pe DN 22, în afara localităţii Comăneasca, fără a fi posesor al permisului de conducere.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducere fără permis şi tractarea unei remorci neînmatriculate.

 

Autor A.Frangu 09 Iulie 2014, 23:07 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate