Contrabandisti retinuti cu foc de arma la frontiera cu Republica Moldova

De A.Frangu 06 Ianuarie 2015, 20:32 Fapt divers

tigari contrabandaSâmbata, 03 ianuarie 2015, în jurul orei 20.30, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut a depistat patru persoane care transportau în spate colete voluminoase. Intrucât persoanele respective nu s-au supus somatiilor politistilor acestia au făcut uz de armă, trăgând un foc în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale  fără a rezulta victime sau pagube materiale, informeaza ITPF Iasi.

Cei patru erau cetăţeni români domiciliaţi pe raza comunei Păltiniş, trei dintre ei minori şi al patrulea în vârstă de 26 ani. În cele patru colete descoperite erau 2.500 pachete ţigări marca RITM CLASIC, în valoare de aproximativ 23.000 lei.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar faţă de cetăţeanul  major a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate precizeaza comunicatul ITPF Iasi.

 

Autor A.Frangu 06 Ianuarie 2015, 20:32 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii