Climat de ordine și siguranță publică asigurat de polițiștii brăileni

De IPJ Braila 27 Decembrie 2018, 18:23 Fapt divers

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În perioada 21 - 26 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Totdodată, aceştia au acţionat şi pe linia respectării prevederilor legale privind paza şi securitatea obiectivelor asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 39 de societăţi comerciale, legitimate 578 de  persoane şi oprite în trafic 482 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 267 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 59 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 19.905 de lei.

Dintre amenzile aplicate 48 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 7 la Legea 12/1990 privind prozejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 

Autor IPJ Braila 27 Decembrie 2018, 18:23 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii