Identificati de poliţiştii brăileni, cercetați penal și unul încarcerat

De IPJ Braila 21 Martie 2017, 22:06 Fapt divers

În ziua de 20 martie a.c., în jurul orei 08:30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat, pe raza municipiului, pe un brăilean, în vârstă de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 17.03.2017, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de 2 ani şi 20 de zile, pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
*
La data de 20 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului i-au depistat pe doi gălăţeni, cu vârste de 17, respectiv 65 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.
În fapt, la data de 14 martie a.c., în jurul orei 10:30, aceştia i-ar fi sustras unei femei, în vârstă de 61 de ani, din localitatea Latinu, cantitatea de 110 kg de fier vechi din curtea locuinţei.   
Prejudiciul a fost recuperat integral, iar pe numele celor doi poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt.
*
Ieri, la ora 12:30, Poliţia Oraşului Însurăţei a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Roşiori, cu privire la faptul că vecinul său, în vârstă de 65 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din localitate, ar fi trecut foarte aproape de el, lucru care l-a speriat şi l-a determinat să sară în şanţul de pe marginea drumului.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că şoferul în cauză nu posedă permis de coducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Autor IPJ Braila 21 Martie 2017, 22:06 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii