Cercetați penal pentru furt

De IPJ Braila 21 Septembrie 2017, 09:13 Fapt divers

În urma cercetărilor efectuate, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat, ieri, pe un brăilean, în vârstă de 47 de ani, bănuit că, la data de 14 iunie a.c., ora 23:00, profitând de neatenția unui tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, i-ar fi sustras acestuia suma de 500 de lei din portofelul care îi căzuse din buzunar în timp ce se afla pe terasa unei pizzerii din Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi înapoiat persoanei păgubite, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
*

 Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat-o şi pe o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, bănuită că, la data de 16 iunie a.c., i-ar fi sustras telefonul mobil unui brăilean, în timp ce se afla într-un parc din municipiu.

Telefonul mobil în cauză a fost ridicat de poliţişti de la acesta şi predat proprietarului, iar pe numele femeii a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt. 

 

Autor IPJ Braila 21 Septembrie 2017, 09:13 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii