Cercetat penal pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

De IPJ Braila 17 Decembrie 2019, 21:54 Fapt divers

Azi-noapte, la ora 02:40, angajatul unei staţii de alimentare cu combustibil, de pe raza oraşului Însurăţei, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că o persoană necunoscută a alimentat vehiculul cu combustibil şi a părăsit staţia P.E.C.O., fără a  achita contravaloarea acestuia.

În jurul orei 03:40, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, în zona Pieţei Traian, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a vehiculului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din judeţul Ialomiţa care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au constatat faptul ca inspecţia tehnică periodică a vehiculului era expirată, tânărul fiind sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară a fost reţinut certificatul şi numărul de înmatriculare al autoturismului.

Totodată, pe numele tânărului a fost întocmit şi dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi furt calificat.

 

Autor IPJ Braila 17 Decembrie 2019, 21:54 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii