Campanie derutala de Politia Româna câstigatoare în cadrul Premiilor de Responsabilitate Socială - S.U.A.

De Redactia 28 Februarie 2015, 12:37 Fapt divers

Aflată la cea de a doua ediție, 'Verde la educație pentru circulație' este cea mai amplă campanie socială de educație rutieră organizată în România, care a fost implementată de Poliția Română, în parteneriat cu un lanț de magazine din toată țara.

Campania a fost desemnată câștigătoare în cadrul Premiilor de Responsabilitate Socială (PR Daily Corporate Social Responsibility Awards 2014), la categoria 'Cel mai bun eveniment de CSR' ('Best CSR Event'), eveniment ce a avut loc în Statele Unite ale Americii.

'Verde la educație pentru circulație' a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere în rândul copiilor prin conștientizarea acestei probleme și corecta informare a celor mici, pentru scăderea numărului de accidente, pe termen lung.

Campania s-a derulat printr-o serie de activități, în cadrul cărora polițiștii rutieri le-au oferit copiilor recomandări privind cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte atunci când merg singuri la școală, la magazin sau la locul de joacă.

Cei peste 30.000 de copii, au făcut cunoștință cu semnele de circulație, au luat parte la o sesiune de jocuri interactive, în care agenții de circulație i-au invitat pe cei prezenți într-un orășel miniatural, pentru a pune în aplicare informațiile acumulate, iar la final au fost recompensați cu premii.

Competiția 'Corporate Social Responsibility' se numără printre cele mai cunoscute inițiative de premiere din domeniu, urmărind să promoveze campaniile cele mai creative din întreaga industrie de PR.

IGPR - Centrul de informare si realatii publice

 

Autor Redactia 28 Februarie 2015, 12:37 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii