Campania media informativ-preventivă „100 de zile de mesaje preventive”, la final

De IPJ Braila 21 August 2018, 23:16 Fapt divers

foto final campanieAstăzi, 21 august 2018, a reprezentat ultima dintre cele 100 de zile pe parcursul cărora Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a transmis cetăţenilor judeţului Brăila informaţii şi recomandări preventive din sfera de preocupare a instituţiilor de aplicare a legii.
Prin derularea Campaniei media informativ-preventivă „100 de zile de mesaje preventive”, poliţiştii s-au alăturat manifestărilor prilejuite de Anul Centenarului Marii Uniri.

Pe perioada derulării campaniei, mesajele au fost transmise populaţiei, prin grija partenerilor media din judeţul Brăila, acestea fiind preluate de site-uri de socializare şi de presă şi la nivel naţional, astfel încât sfaturile şi recomandările poliţiştilor au ajuns la brăilenii din toate colţurile ţării.  

Sfaturile şi informaţiile oferite de poliţiştii brăileni cetăţenilor au vizat domenii variate de la criminalitate, de la prevenirea victimizării minorilor şi a delincvenţei juvenile, a infracţiunilor de furt, tâlhărie, lovire sau violenţă în familie, până la infracţionalitatea informatică, traficul şi consumul de droguri, traficul de persoane sau actele şi faptele de corupţie.  

În cele 15 săptămâni de campanie preventivă, apariţiile mesajelor transmise au totalizat peste 1.700 de apariţii în publicaţii online sau pe pagini de socializare.

Polițiștii din cadrul compartimentului de Prevenire a Criminalității au gândit această campanie în triada poliţie - mass-media  - comunitate, oferind fiecărui actor implicat o importanţă deosebită.
Timp de 100 de zile polițiștii au fost mai aproape de comunitatea brăileană, promovând în spaţiul virtual informaţiile şi recomandările din sfera lor de activitate.

Sperăm ca scurtele noastre comunicări zilnice să fi venit în sprijinul unui copil, unui părinte, unui bătrân sau altor categorii de cetăţeni.

Dorim să mulţumim pe această cale tuturor celor care ne-au auzit mesajul şi l-au transmis celor care au nevoie de el!

 

Autor IPJ Braila 21 August 2018, 23:16 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii