Brăileni cu dosar penal pentru braconaj piscicol

De Alexandrina Iordache 05 Iunie 2013, 14:38 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, doi bărbaţi care pescuiau în fluviul Dunărea fără a deţine documentele necesare desfăşurării acestei activităţi.

Barbatii, cu vârste de 36 şi 41 de ani, domiciliaţi în municipiul Braila, au fost depistati pe fluviul Dunărea, în zona kilometrului fluvial 162, desfăşurand activităţi de pescuit. Cei doi pescuiau dintr-o barcă din tablă fară motor şi neînmatriculată, cu ajutorul unei plase monofilament în lungime de 30 m, lăţimea de 2 m şi mărimea ochiului de 30 x 30 mm.

Poliţiştii de frontieră au ridicat barca în valoare de 1.000 de lei şi plasa monofilament în vederea confiscării şi au întocmit lucrare penală celor doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nedeţinerea licenţei de pescuit/autorizaţiei de pescuit comercial, pescuit recreativ/sportiv, după caz, pescuitul prin orice metode al reproducătorilor în perioada de prohibiţie şi detinerea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Iunie 2013, 14:38 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate